För en kvalitetssäker plattsättning Falun

Försäkra dig om att din plattläggning håller över lång tid. Med kunniga och erfarna hantverkare så kan du få plattor som är snygga och funktionella över lång tid. Zetterström Kakel är en firma i Dalarna som har lång erfarenhet av plattsättning Falun.

Plattor är snygga och hållbara. De ger en estetisk och stilren känsla. Du kan ha dem på uteplatsen eller vid uppfarten. Med plattor så får din trädgård och tomt en ny och skön känsla.

Hitta något som passar dig

Det finns många olika sorters plattor att välja mellan. Med en plattsättning kan du skapa en personlig och snygg fasad till din bostad. En snygg plattsättning Falun har lokal kunskap om väder och årstidsskiftningarna i Dalarna. Vi på Zetterström Kakel kan de lokala förutsättningarna och har därmed goda möjligheter att gör en plattsättning som klarar vintern och den efterkommande våren.

Vi arbetar noggrant

Vi börjar med att besiktiga platsen. Jordens fuktighet avgör hur djupt vi gräver. Därefter kommer vi att skapa ett underlag med geoduk, sand och dränerande lager. Efter ett noggrant och gediget arbete så lägger vi era plattor på.

Det kan verka enkelt att lägga plattor. Men det är ett mer komplext hantverk än du anar. Små detaljer och erfarenhet gör stor skillnad. För det första så är underlaget helt avgörande för att plattorna ska hålla över lång tid. Med rätt förarbete och underlag så kan du känna dig trygg med din plattsättning. Annars riskerar plattorna att bli ojämna efter en tid.

Zetterström Kakel har en lång erfarenhet av att arbeta med olika material som sten, plattor och keramiska material. Vår erfarenhet är en garanti för att ni ska bli nöjda med resultatet. Hör av er till oss om ni har frågor. Tillsammans kan vi hjälpas åt att skapa en tomt som du kan vara nöjd med över lång tid framöver.

 

plattsättning Falun