Kakel Falun för ett nytt hem

Vill du ha nytt kakel? Då ska du vända dig till en lokal hantverkare som verkligen vet vilket kakel Falun som gäller. Då kan du få ett hem som lyfter både i tiden och rummet.

För många känns det som ett stort projekt att ordna med nytt kakel. Du kanske ska renovera ditt befintliga hem, eller så har du köpt ett nytt som behöver lyftas. Men du behöver inte oroa dig, Med en proffsig och erfaren kakelfirma så får du ditt kakel lagt snyggt och kvalitetssäkert.

Erfarenhet för kundernas bästa

Zetterströms Kakel har en lång och gedigen erfarenhet av kakel Falun. Det är den lilla firman med den stora kompetensen. Vi vill vara ett företag i Dalarna, för de som bor här.

Om du behöver hjälp med att kakla så ska du ringa till oss. Vi kan tillsammans hitta kakel och en stil som passar dig. Vi lyssnar på dina idéer och vill hjälpa dig att förverkliga dina drömma om hur ditt hem ska se ut i framtiden.

Var noga med ditt hem

I ett hem så samspelar detaljerna till en harmonisk enhet. Därför är det viktigt att du är noggrann och ser till att du får ett kakel som du verkligen trivs med. Det kan vara allt från ett klassiskt vitt kakel, till något med motiv eller mosaik. Du själv väljer, och glöm inte att lyssna inte för mycket på andras smakråd. Du vet bäst.

Kakel är ett utmärkt material i ett hus eller hem. Det är hållbart och lätt att göra rent. Med ett kakel så får du en tidlös och elegant inredning som passar med alla tänkbara stilar. Har du frågor kring kakel så gå in på vår hemsida: www.zetterstromkakel.se, där finns ett utbud av produkter för inspiration och fördjupad kunskap.

Du kan också ringa vårt kontor för att få veta mer vilka produkter vi har och hur det kan förändra ditt hem.

 

kakel falun