Kvalitetssäker golvavjämning Falun

Vi på Zetterström Kakel kan hjälpa dig med en professionell och hållbar golvavjämning Falun. Vi gör arbetet effektivt och kvalitetssäkert. Med en lokal hantverkare så kan du räkna med ett bra resultat.

Med en golvavjämning som utförts på ett fackmannamässigt sätt att kunniga hantverkare så kan du räkna med att det blir rätt gjort. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med olika material och underlag, både för kontor, industri och bostäder

Plats och behov avgör

En golvavjämning Falun varierar beroende på plats och förutsättningar. Innan arbetet börjar så gör vi en besiktning av de lokala omständigheterna. Därefter inleds arbetet, som självklart utförs av certifierade personer som endast använder material som håller den bästa kvalitén.

Vi lyssnar på vilka önskemål som ni har. För oss är det viktigt att kunderna blir nöjda.

En golvavjämning kan vara grund för ett golv eller så kan det efter uttorkning fungera som ett golv i en industrilokal eller liknande. Beroende på vilka behov och förutsättningar våra kunder har så utförs arbetet så att ni ska bli nöjda.

Snabbt och effektivt

En golvavjämning sker snabbt och effektivt av kunniga hantverkare. Vi använder Aluminat eller Portlandcement beroende på vilket material som passar bäst. Det är viktigt att underlaget blir plant så att det klarar av att bära det kommande golvet på ett korrekt sätt.

Det finns en rad viktiga saker att tänka på, som fukt och andra förutsättningar för att golvavjämningen ska hålla kvalitet över lång tid. Då kan ni känna er trygga och säkra om fastighetsägare.

Ni kan beställa golvavjämning och själva utföra arbete eller så kan vår kunniga personal göra det år er. Har ni frågor eller funderingar kring golvavjämning Falun så börja med att surfa in på vår hemsida, www.zetterstromkakel.se, där finns information och kontaktuppgifter. Ni kan ringa till oss för att ställa frågor, be om offert eller undra vad en golvavjämning kan göra för er.

 

Golvavjämning Falun