Zetterströms kakel hjälper med fönsterbyten Falun

Unna både dig själv och ditt hem nya fönster. Söker du efter fönsterbyten Falun så finns det väldigt bra lokala alternativ. Vi på Zetterströms Kakel är ett gediget företag från Dalarna som kombinerar fackmannakunskap med känsla för den lokala stilen.

Byggnadsstilen här i Dalarna är karakteristisk för vårt landskap. Det är en viktig del i vår lokala identitet och en faktor som gör att vårt landskap blir särpräglat mot det övriga landet. Därför är det inte fel om du anlitar en lokal hantverkare för traditionella jobb i Dalarna.

Ett företag i Dalarna

Zetterströms Kakel är en firma i Falun som har lång erfarenhet och stor kunskap av att jobba i Dalarna. Vi kan den lokala stilen och känner våra kunders behov. Våra hantverkare är också erfarna, de kombinerar modernt kunnande med en känsla och förståelse för tradition och historia.

Behöver du fönsterbyten Falun så kontakta oss. Vi ger er en smidig och effektiv service. Ni får nya fönster som håller måttet över lång tid, dessutom till ett bra och rimligt pris. Självklart så ger vi också alla våra kunder alla garantier och försäkringar som ni ska ha.

Bry dig om din fastighet

Det är viktigt att kosta på sin fastighet renoveringar av olika slag. Fastigheten är svenskarnas viktigaste tillgång och besparing. Det är där som de flesta människors sparade slantar finns. Därför är det inte fel att kosta på huset en investering ibland, det är inte bortslösade pengar. Utan gör att huset bibehåller sitt värde.

Vi på Zetterströms Kakel vill hjälpa dig med allt som har med ditt hem att göra. Genom att anlita oss för fönsterbyten så kan ni känna er helt trygga med att jobbet görs av certifierade fackmän. Vi är också alltid mycket noga med våra underleverantörer och ser alltid till att vi får det bästa materialet.

Så mycket som möjligt gör vi också i vår verkstad i Falun. På så sätt får ni närproducerade grejer från Dalarna.

 

Fönsterbyten Falun