Är det dags för badrumsrenovering i ditt hem i Dalarna? Då är du i full färd att leta efter en hantverkare med erfarenhet, kunnande och säkerhetstänk. Vi på Zetterströms Kakel & Bygg har ägnat oss åt badrumsrenovering i Dalarna sedan 2012, då företaget grundades av Markus Zetterström.

Zetterströms kakel & Bygg är en noggrann leverantör som ser till att göra en badrumsrenovering för dig i Dalarna på bästa sätt. Vi levererar en helhetslösning och har kontakt med rörmokare, elektriker, målare och mattläggare. Vi har höga krav på oss själva, och dessa krav gäller även våra underleverantörer och samarbetspartners. Vi är måna om ditt badrum!

Kom i kontakt med en pålitlig utförare av badrumsrenovering i Dalarna

Vi levererar kvalitet och kundnöjdhet. Det är en självklarhet att vi vill göra kunden glad och nöjd, och lycklig över sitt nya fina badrum. Men det är lätt att säga sånt. Vi har den behörighet som krävs enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum. Detta är regler som garanterar dig som kund ett korrekt utfört arbete.

Badrummet är ett viktigt rum

Ett badrum har flera funktioner. Först och främst är det en plats där familjen gör sig ren, för att vara fräsch inför jobb, skola, vardag och fest. En kan absolut säga att badrummet är en hälsofrämjande åtgärd – det gäller ju att hålla sig ren även av den anledningen. Och så utgör ju badrummet även en oas av avkoppling, av återhämtning och för att ladda batterierna inför nya äventyr. Frågan är hur ditt badrum ser ut. Är det dags för en badrumsrenovering i Dalarna?

 

Badrumsrenovering i Dalarna